Clicky

Kereta Sewa Johor

Kereta Sewa Johor Memerlukan kereta sewa & tour pakej di sekitar Johor Bahru? Hubungi kami segera di 0137793803
Utk wa

Memerlukan kereta sewa di sekitar JB..Hubungi kami 0137793803

Operating as usual

23/04/2022

Assalamualaikum semua .

Untuk Hari Raya, semua kereta sewa kita sudah habis ditempah.. Minta maaf di atas segala kesulitan πŸ™πŸ™

Terima feedback positive dari customer.. Alhamdulillah kita cuba jadi sejujur mungkin dalam berbisnes..Tq pada semua yan...
25/03/2022

Terima feedback positive dari customer.. Alhamdulillah kita cuba jadi sejujur mungkin dalam berbisnes..

Tq pada semua yang support ye β€οΈπŸ™
.
.
.
Mencari kereta untuk disewa? Tekan link di bawah ❀️

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewafb

Customer complain speaker rosak.... Terus kita repair bagi cun cun korang sewa ❀️❀️☺️...Mencari kereta untuk disewa? Tek...
23/03/2022

Customer complain speaker rosak.... Terus kita repair bagi cun cun korang sewa ❀️❀️☺️
.
.
.
Mencari kereta untuk disewa? Tekan link di bawah ❀️

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewafb

Jangan lupa ambik perlindungan bencana alam jika anda renew insuran kereta/rumah nanti... Jatuh wajib dah sekarang jika ...
22/03/2022

Jangan lupa ambik perlindungan bencana alam jika anda renew insuran kereta/rumah nanti... Jatuh wajib dah sekarang jika tak nak menangis kemudian hari. Menangis sekarang takpe 😭😭
.
.

Alhamdulillah customer puji sistem rental form kita... Mudah hanya isi di handphone sahaja..Tak payah guna kertas.. Dan ...
21/12/2021

Alhamdulillah customer puji sistem rental form kita... Mudah hanya isi di handphone sahaja..Tak payah guna kertas.. Dan membantu mengurangkan penebangan pokok. ❀️
.
.
.
Jom sewa kereta dengan KERETA SEWA JOHOR. Diskaun hebat menanti anda!

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewafb






KERETA SEWA JOHOR.Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewaAssalamulaikum ...
23/10/2021

KERETA SEWA JOHOR.

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewa

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera... Anda sedang alami masalah di bawah ??? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

βœ…Takde kereta??πŸš™
βœ…Kereta rosak??😒
βœ…Kereta tak selesa jalan jauh??😫
βœ… Ingin luangkan masa bercuti bersama keluarga semasa cuti sekolah ini???πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

JANGAN BIMBANG β•β•βœ‹πŸ»

Kami ade Jawapannya untuk semua soalan tu.πŸ˜„πŸ˜„..
So apa tunggu lagi !!??

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Call / Whatsapp kami SEKARANG !!

http://www.wasap.my/60137793803/keretasewa

0137793803 (AHMAD)

Salam maulidur rasul.. Sama-sama kita perbanyakkan selawat bagi mengingati junjungan besar nabi kita Nabi Muhammad SAW.....
19/10/2021

Salam maulidur rasul.. Sama-sama kita perbanyakkan selawat bagi mengingati junjungan besar nabi kita Nabi Muhammad SAW.. Sollu ala nabiy ❀️
.
.
.
Jom sewa kereta dengan KERETA SEWA JOHOR. Diskaun hebat menanti anda!

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewafb

17/09/2021
Hari raya dah dekat. Dah ada kereta untuk beraya ke belom? Kalau belom jom sewa kereta dengan KERETA SEWA JOHOR. InsyaAl...
07/05/2021

Hari raya dah dekat. Dah ada kereta untuk beraya ke belom?

Kalau belom jom sewa kereta dengan KERETA SEWA JOHOR.

InsyaAllah harga kita deal sampai jadi ❀️
.
.
Tempahan kereta sewa untuk Raya dibuka sekarang, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewaraya

**NEW BABY IN THE HOUSE**Alhamdullillah our new baby has arrived today...! πŸŽ‰πŸŽ‰Lets welcome this new baby car.. MYVI SE 1....
04/05/2021

**NEW BABY IN THE HOUSE**

Alhamdullillah our new baby has arrived today...! πŸŽ‰πŸŽ‰

Lets welcome this new baby car.. MYVI SE 1.5 (A) πŸš—πŸš—

Sape nak rasmikan jom whatsapp cepattt..!!
.
.
.
Tempahan kereta sewa untuk Raya dibuka sekarang, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewafb

Selamat menyambut ramadan kepada semua yang beragama Muslim.. Jadikan Ramadan kali ini lebih baik dari tahun sebelom nya...
13/04/2021

Selamat menyambut ramadan kepada semua yang beragama Muslim.. Jadikan Ramadan kali ini lebih baik dari tahun sebelom nya. Ramadan Kareemm.
.
.
Nak sewa kereta? Kami masih on seperti biasa walaupon bulan ramadan πŸ˜‹β€οΈ

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewa


 update:βœ… Bermula 7 Disember, rentas daerah dan rentas negeri di seluruh negara dibenarkan kecuali kawasan dikenakan PKP...
06/12/2020

update:

βœ… Bermula 7 Disember, rentas daerah dan rentas negeri di seluruh negara dibenarkan kecuali kawasan dikenakan PKPD

βœ… Tiada kebenaran polis dibenarkan dan tiada lagi sekatan jalan raya akan dibuat

βœ… Tiada had penumpang bagi kenderaan
.
Sumber: Sidang Media YB Dato' Sri Ismail Sabri Yaakob, Menteri Kanan (Keselamatan)
.
.
.

KERETA SEWA JOHOR. Untuk tempahan/pertanyaan, klik terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/keretasewajohorr

LORI SEWA. Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/sewalori

Harap rakan-rakan semua bersabar ketika musim musibah melanda ni. Moga Allah tunjukkan jalan keluar buat kita semua ❀️❀️...
22/11/2020

Harap rakan-rakan semua bersabar ketika musim musibah melanda ni. Moga Allah tunjukkan jalan keluar buat kita semua ❀️❀️
.
.
.
.
KERETA SEWA JOHOR. Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewa

Photos from Dr Ahmad Sanusi's post
16/11/2020

Photos from Dr Ahmad Sanusi's post

Salam Maulidurrasul 1442H 2020MΨ§ΩŽΩ„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘Ω‰ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―ΩΩΨŒ ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِهِ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω
29/10/2020

Salam Maulidurrasul 1442H 2020M

Ψ§ΩŽΩ„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘Ω‰ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―ΩΩΨŒ ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِهِ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω

24/09/2020

Kereta tinggal lagi 2 biji je harini..
Myvi baru RM140/hari
Alza RM160/hari
Jom booking sekarang !!

Selamat Hari Malaysia Semoga kita terus maju dan jaya. Bersamalah kita menjaga keamanan dan keharmonian kita semua. Gamb...
17/09/2020

Selamat Hari Malaysia

Semoga kita terus maju dan jaya. Bersamalah kita menjaga keamanan dan keharmonian kita semua.

Gambar credit to Google.

Untuk tempahan/pertanyaan kereta sewa, click terus sini πŸ‘‰
http://www.wasap.my/60137793803/keretasewa

0137793803 (AHMAD)

28/08/2020

Untuk minggu Kemerdekaan ni tinggal VAN 13 seat sahaja!

Promo rm300/day only❀️🌹
Whatsapp 0137793803 now

19/08/2020

Apa plan korg cuti2 sekolah ni? Yg takde kereta nk berjalan meh wassap kami cepat ! πŸ˜‰

30/07/2020

Salam dan selamat sejahtera.. Untuk harini kereta yang tinggal hanya spt dibawah.. Min rental 3 hari.. Harga 3 hari

Axia new - rm330
Myvi se old - rm350
Myvi se 1.5 new - rm420

Untuk tempahan, click terus sini ---> http://www.wasap.my/60137793803/nakbookkeretasewa

28/07/2020

πŸ„ Projek Korban & Akikah bersama Yayasan Ikhlas πŸ„

β€œDaging dan darah binatang korban atau hadiah itu tidak sekali-kali akan sampai kepada Allah, tetapi yang sampai kepadaNya ialah amal yang ikhlas yang berdasarkan taqwa dari kamu. Demikianlah Ia memudahkan binatang-binatang itu bagi kamu supaya kamu membesarkan Allah kerana mendapat nikmat petunjukNya. Dan sampaikanlah berita gembira (dengan balasan yang sebaik-baiknya) kepada orang-orang yang berusaha supaya baik amalnya.”
.
(Surah al-Hajj, ayat 37)

β€”β€”β€”

🌟 Ayuh sertai Projek Ibadah Korban dan Akikah 2020 di kawasan pedalaman Sabah, Sarawak, Thailand, Indonesia, Kemboja, Bangladesh dan India.

🌟 Pendaftaran melalui 2 cara:

1️⃣ Online : www.projekkorban.com

2️⃣ Offline : Hubungi kami dengan memberi butiran berikut
1. Nama peserta korban
2. Email peserta
3. Kawasan pilihan
4. Bahagian
5. Resit

Pembayaran ibadah korban boleh dibuat ke:
Maybank 562834636235
Tabung Qurban Yayasan Ikhlas

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

πŸ“ž Hubungi kami untuk bantuan & pertanyaan lanjut
012 979 0211 (Syafiq)
03 8926 5954 (Pejabat)

Atau boleh whatsapp : http://www.wasap.my/60129790211/SayaNakSertaiKorban

Address

4, Jalan Pulai Emas 1/8, Taman Pulai Emas
Singapore
81300

Opening Hours

Monday 07:00 - 23:00
Tuesday 07:00 - 23:00
Wednesday 07:00 - 23:00
Thursday 07:00 - 23:00
Friday 07:00 - 23:00
Saturday 07:00 - 23:00
Sunday 07:00 - 23:00

Telephone

60137793803

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Kereta Sewa Johor posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Kereta Sewa Johor:

Category

Nearby autos & automotive services


Other Car rentals in Singapore

Show All

Comments

yes
I intend to rent your car to travel to KL and Genting. II am from Singapore. Do you provide
1) CDW insurance
2) Theft Coverage
3) Tire and wind screen coverage
4) Third Party Coverage
5) Pickup and return shuttle service between Singapore and your office?

Imran
4 x 4 wheel drive ada x utk disewa?
SALAM TN. MYVIE 1 BULAN BRPA SEWA
salam warga JB.
Sya mencari keret untuk sewa, guna sekitar JB-Batu Pahat. tarikh pada 16 Nov - 18 Nove (2 Hari), bleh hubungi 01151778097
hi, ada Kreta sewa exora dari 23-9pm smpai ahad-9pm?
assalamualaikum
ada kancil untuk disewa mlm ni?
Jika pelancong datang dari negeri lain misalnya dari kedah.apa dokumen dan syarat syarat untuk melanggan dan membuat sewaan ?
Sketchup Vray Profesional Short Course - Malaysia
3 Hari @ 5 Hari - 100% PASTI MAHIR
WITH OR WITHOUT HRDF CLAIMABLE - AVAILABLE

Whatsapp 01114193928 Untuk Info selanjutnya...

FB PAGE
https://www.facebook.com/SketchupVrayProfesionalMalaysia/
http://trainings.com.my/

LOKASI, MASA DAN TARIKH ADALAH PILIHAN ANDA!!!

3 Hari - Untuk Peserta yang telah mempunyai kemahiran Sketchup.
5 Hari - Untuk Peserta yang tidak mempunyai Kemahiran Sketchup.

Kursus boleh dijalankan secara :
1. Personal - face to face
2. Group Kecil - 2-5 peserta
3. Group Besar - 5 peserta ke atas.

Lokasi Kami di
Subang Bestari, Shah Alam.
Aspen Academy , Shah Alam, Malaysia​
JTC, Puchong
PPAS, Dewan Seminar Perpustakaan Majlis Perwakilan Pelajar UiTM
Hotel Pullman Putrajaya

Lokasi-lokasi lain boleh dimana sahaja yang bersesuaian.. Berikut adalah Lokasi Pilihan Para Peserta yang lalu ..
1. Di Perpustakaan..
2. Di Bilik Seminar/meeting (Sewa)
3. Di rumah/Pejabat Peserta.
4. Hotel tempat Peserta Menginap.
5. KFC/McD/Starbuk dan lain-lain..
dimana-mana sahaja asalkan ianya sesuai untuk sesi pembelajaran.

Lokasi, Tarikh & masa boleh ditetapkan dan dibincangkan mengikut kesesuaian Para Peserta yang mempunyai komitment kerja dan tanggungjawab yang lain.

What Sketchup Vray can do?
Sketchup is fastest & easiest software for modelling
Vray is No.1 in world class for photorealistic rendering

What scope or what Sketchup Vray can do?
Unlimited. Any scope can build in 3d then can use Sketchup Vray.
Currently, Architecture, Interior Design & Engineering field lead using Sketchup Vray.

For What?
For your company presentation
For mix project requirement
For advertise your product&project in magazine, newspaper etc
For no one can beat you in desinging...
For easiest hired or upgrade your career
You can use it in all country around the world.

Semua Bahan Pembelajaran & Sijil Disediakan.
HADIAH ISTIMEWA ~ RAHSIA PASTI MAHIR UNTUK SETIAP PESERTA.
"COMPLETE DATABASE" Anda tidak akan mendapatkannya daripada mana-mana pengelola latihan kecuali di Kursus PASTI MAHIR RESOURCES ini. Nilainya melebihi apa yg telah anda laburkan untuk mengikuti Kursus ini.

SIAPA YANG PATUT MENGAMBIL PELUANG INI?
-SELURUH MALAYSIA yang ingin mengubah kehidupan dengan menceburi bidang Design. .
-PEKERJA&PELAJAR yang mahu memiliki Keistimewaan dan Kelebihan yang dicemburui oleh saingan.
-Kepada mereka yang mahu mempunyai SIDE INCOME sebagai Designer.
-Kepada PEMILIK SYARIKAT & KONTRAKTOR yang mahu mengembangkan keupayaan dan potensi Syarikat. Kami akan melatih pekerja anda untuk sedia terus dimanafaatkan.
-Why not BOS ... this also for YOU or for YOUR partner/executive.

APA YG AKAN ANDA MILIKI?
1. Anda akan mempunyai kemahiran & Teknik designing bertaraf Profesional.
2. Anda akan membawa pulang Complete Database yg sangat bernilai tinggi
3. Anda akan bersama kesemua peserta profesional yg lain di dalam 1 groups Whatsapp.
4. terus menerus anda akan memiliki update terkini tentang batasan tertinggi dan berita terkini tentang Sketchup Vray.

Orest Sdn Bhd
Pasti Mahir Resources
CEO
Lecturer Design
Exterior,Interior & Product Designer

[email protected]: +601114193928
Email : [email protected]
FB Page :
Sketchup Vray Profesional Short Course - Malaysia
3 Day @ 5 Days - 100% SURE OF SKILLED
https://www.facebook.com/SketchupVrayProfesionalMalaysia/
http://trainings.com.my/
Saya nk sewa kete viva/myvi pada hari jumaat pgi ni . Urgent 0109056535 . Akid .
x

Other Car rentals in Singapore (show all)

Innfad Homestay & Mpv Rental Homestay A n A JohorBahru pusat servis kereta century Craft Leasing Pte Ltd Advance Lane Rent Mishka The Kombi Glamour Automotive Pte Ltd Sgrentacar Pte Ltd G2 AUTO TW Automobile Aurental Woodlands Auto Car Rental Woodlands Auto Car Rental D-Project werkz Unite Auto Pte Ltd Car Leasing